Maak verbinding met de juiste gereedschappen en machines

Sinds 1994 biedt beltools een ruim assortiment gereedschappen en machines aan voor industriële klanten en werkplaatsen. Ons nauwgezet proces bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je de hulpmiddelen krijgt die je nodig hebt.

Wat doen we?

Garandeer uw workflow met beltools

Ons proces bestaat uit drie eenvoudige stappen: onderzoek, ontvangst van je goederen en levering. Met onze zorgvuldige aanpak besparen we je tijd en moeite bij het verkrijgen van jouw behoeften.

Onderzoek en aankoop

Dankzij ons wereldwijde netwerk van partners en leveranciers kunnen we alle middelen vinden die je nodig hebt om effectief te werken en je uitvaltijd tot nul te reduceren!

Conditionering

Je verzoek zal worden behandeld naar aanleiding van je noodgeval en overeenkomstig worden voorbereid. We zorgen ervoor dat elk pakket zorgvuldig wordt beheerd en behandeld om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.

Levering

Je ontvangt je machines en gereedschappen wanneer het jou uitkomt, maar altijd zo snel mogelijk. Onze toegewijde vloot zorgt ervoor dat u uw producten op tijd ontvangt.

Vertrouwd door wereldwijde bedrijven

Onze diensten

Een oplossing voor iedere professional

Bij beltools bieden we een reeks diensten aan die ontworpen zijn om onze klanten tijd en moeite te besparen bij het aanschaffen van de gereedschappen en machines die ze nodig hebben. Ons nauwgezet proces garandeert efficiëntie en tevredenheid.

Geïntegreerde diensten

Stel je een team van mensen voor die toegewijd zijn aan het stroomlijnen van je aanschaffingsproces, terwijl jij je bezighoudt met wat belangrijk is. Dat zijn wij!

Onze winkel

Onze winkel in Waver is er om aan al je dringende noden te voldoen. Van gas, lastoevoegmaterialen, snijgereedschap tot benodigdheden. Je zult vinden wat je nodig hebt!

Verouderde en moeilijk te vinden reserveonderdelen

Problemen met het vinden van antieke reserveonderdelen voor verouderde hardware? Wij kunnen helpen!

Projecten op maat

Je bent een visionair en je hebt een partner nodig om deze visie werkelijkheid te laten worden?
Laat ons je helpen!

Waarom beltools?

Het grootste netwerk van leveranciers

Ons wereldwijde netwerk van leveranciers levert diensten die zijn afgestemd op de behoeften van grote industrieën. Van het inkopen van hoogwaardige gereedschappen en machines tot het stroomlijnen van inkoopprocessen, wij helpen onze klanten tijd te besparen en efficiëntie te verhogen.

Een team van gepassioneerde experts

Onze diensten zijn ook ontworpen om kleine workshops te ondersteunen. Of het nu gaat om het vinden van de juiste hulpmiddelen of het bieden van deskundig advies, wij zetten ons in om workshops te laten bloeien en slagen. Ons team van experts zorgt ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste innovaties en technologieën.

Opnieuw definiëren wat "Service" betekent

Tijd is geld! Bij beltools zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van diepgaand onderzoek om binnen de kortste tijd de beste gereedschappen en machines voor specifieke industriële behoeften te identificeren. Ons gemak om ons aan te passen aan uw behoeften zal u energie besparen.

Beltools Manifest

Door Alexandre Jadot, CEO van beltools

Bij beltools wordt onze reis geleid door principes die niet alleen ons bedrijf definiëren, maar ook onze eigen kern.

Dienen vóór verkopen – Bij elke tussenkomst is dienen onze prioriteit. Wij geloven in het begrijpen en voldoen aan je behoeften, nog voordat we het over verkoop hebben. Deze filosofie is ons kompas en zorgt ervoor dat we altijd leveren wat het beste is voor jou, onze gewaardeerde klant.

Niets is onmogelijk – Dit is niet zomaar een uitspraak; het is onze manier van denken. Elke uitdaging is een springplank, een kans om te innoveren en uit te blinken. We zetten obstakels om in kansen voor groei, zowel voor onszelf als voor degenen die we van dienst zijn.

Elk project heeft zijn held – Of het nu onze klanten zijn of ons toegewijd team, verantwoordelijkheid is de sleutel. We moedigen ownership en initiatief aan, omdat we geloven dat de beste resultaten behaald worden wanneer individuen de leiding nemen en hun passie in hun werk leggen.

“+1” – Altijd een stap verder gaan. Dit is onze belofte aan jou. Bij elk project, bij elke tussenkomst zoeken we naar die extra stap, die extra inspanning die jouw ervaring soepeler, eenvoudiger en bevredigender kan maken.

Loyaliteit wordt elke dag verdiend – We begrijpen dat loyaliteit niet vanzelfsprekend is; loyaliteit wordt verdiend, dag na dag. Onze partnerschappen zijn waardevol, gevoed door constante inspanningen en een vastberaden toewijding aan uw succes.

Bij beltools zijn deze mantra’s niet zomaar woorden; ze vormen de essentie van onze identiteit. Terwijl we vooruitgaan, leiden zij ons in het creëren van betekenisvolle, duurzame relaties en in het bouwen aan een toekomst waarin elke uitdaging een kans is, elk project zijn held heeft en elke interactie een stap is naar grotere uitmuntendheid.

Beltools: uw leverancier van gas en verbruiksartikelen

Beltools onderscheidt zich als enige leverancier van gas- en lastoevoegmaterialen in de regio Waver, België. Hun exclusieve marktpositie stelt hen in staat een gespecialiseerd assortiment hoogwaardige producten aan te bieden, specifiek afgestemd op de industriële behoeften in de regio. Met een toewijding aan uitzonderlijke klantenservice is beltools een vertrouwde bron geworden voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare las- en gasleveringen.

Hallo !

Neem contact op met

E-mail

Algemeen contact : info@beltools.be
Administratie : admin@beltools.be
Boekhouding : invoice@beltools.be

Telefoon

Bel ons vandaag nog!
Tel: +32 10 84 17 98
GSM: +32 477 31 54 58

Kantoor

Bestemming Wavre Nord
Avenue Sabin, 19
1300 Waver
België

Call me back !

Please share your number so we can call you back as soon as possible and find the best solution to meet your needs.

Available Times :

Monday to Friday

From 8h30 to 17h30

Or, You can also call us directly !

Hello You !

You can fill the form with all the necessary informations and we will contact you as soon as possible.

Or, pressing the button bellow, you can directly send us an e-mail.

Bel me terug!

Deel ons je nummer zodat we je zo snel mogelijk kunnen terugbellen en de beste oplossing voor je kunnen vinden.

Beschikbare tijden :

Maandag t/m vrijdag

Van 8u30 tot 17u30

Of, U kunt ons ook rechtstreeks bellen!

How Can we Help you ?

Hallo!

Vul het formulier in met alle benodigde informatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of door op de knop hieronder te drukken, kunt u ons direct een e-mail sturen.